Dagens lunch i Helsingborg

Vi erbjuder alltid ett kött-, ett fisk-, och ett vegetarisk alternativ.

Lunch v16 OCH v17

Måndag 15/4
Karré med tomatsallad
Kummel med blomkålspuré
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg

Tisdag 16/4
Kalops med betor
Fiskbiffar med dillsås
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg

Onsdag 17/4
Köttfärslimpa med svampsås
Torsk med romsås
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg

Torsdag  18/4
Påskstängt

Fredag 19/4
Påskstängt

 

Hoppas ni får en underbar påskhelg!

Vi ses igen Tisdag 23/4 då serverar vi:
Isterband med stuvad potatis
Kolja med brynt smör och pepparrot
Morotsråraka med fetaost och ruccola

Onsdag 24/4
Viltfärsbiffar med svartvinbär och gräddsås
Tomatbakad sej med mandel
Morotsråraka med fetaost och ruccola

Torsdag 26/4
Fläskfilé med dragon och dijonsås
Stekt strömming med rårörda lingon
Panerad broccolibiff med vitlökssås

Fredag 27/4
Kalvfärsbiff med tryffelmayo och parmesan
Panerad rödspätta med dansk remouladsås
Panerad broccolibiff med vitlökssås

Vi serverar dagens lunch Måndag – Fredag mellan 11.00 – 15.00
köket stänger 14.45

Pris: 120:- inkl. sallad, hembakat bröd, vatten/kolsyrat vatten, lättöl, kaffe och hembakad kaka.
 – Take away: 100:-

Efter kl 13.30 erbjuder vi seniorrabatt för 65+ och pensionärer. Kommer man innan 13.30 så erbjuds ingen rabatt.
Pris: 100:- inkl. sallad, hembakat bröd, vatten/kolsyrat vatten, lättöl, kaffe och hembakad kaka.

Lunchkort går att köpa i kassan, 10 luncher för 1000:-

Är ni sugna på något till kvällen så kan ni kolla in vår kvällsmeny här.

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Dagar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas på två. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkomna till REDIMAT i Helsingborg!

Bordsbokning lunch

Gäller bokningen samma dag, ring oss på: 042-130 200

Hur många är ni?*

Datum*

Tid*

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200