Dagens lunch i Helsingborg

Vi erbjuder alltid ett kött-, ett fisk-, och ett vegetarisk alternativ.

Lunch v46 och v47

Måndag 12/11
Chorizo med stuvad potatis
Kolja med örtsmör, pepparrot och kräftstjärtar
Panerad rotselleri med rostad potatis

Tisdag 13/11
Biffar med ratatouille och rostad potatis
Panerad sej med romsås
Panerad rotselleri med rostad potatis

Onsdag 14/11
Skinkstek med gräddsås
Fiskgryta med saffran och fänkål
Panerad rotselleri med rostad potatis

Torsdag 15/11
Oxkindsgryta
Stekt saltsill med löksås
Vegetarisk paj med soltorkade tomater och fetaostkräm

Fredag 16/11
Ostfylld schnitzel med chilimayo
Kummel med palsternacksmos och bacon
Vegetarisk paj med soltorkade tomater och fetaostkräm

Måndag 19/11
Älgskavsgryta med lingon
Torsk med senapssås
Svampsoppa

Tisdag 20/11
Köttbullar med mos, lingon och gräddsås
Fiskbiffar med skirat smör
Svampsoppa

Onsdag 21/11
Fläsklägg med rotmos
Flundra med tartarsås
Svampsoppa

Torsdag 22/11
Lammstek med gräddig svartvinbärssås
Kummel med dillsmör
Morotsbiff med tzatziki

Fredag 23/11
Köttfärslimpa med svampsås och betor
Kolja med blomkålspuré och brynt smör
Morotsbiffar med tzatziki

Vi serverar dagens lunch Måndag – Fredag mellan 11.00 – 15.00
köket stänger 14.45

Pris: 120:- inkl. sallad, hembakat bröd, vatten/kolsyrat vatten, lättöl, kaffe och hembakad kaka.
 – Take away: 100:-

Efter kl 13.30 erbjuder vi seniorrabatt för 65+ och pensionärer.
Pris: 100:- inkl. sallad, hembakat bröd, vatten/kolsyrat vatten, lättöl, kaffe och hembakad kaka.

Lunchkort går att köpa i kassan, 10 luncher för 1000:-

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Varmt välkommen 

Bordsbokning lunch

Gäller bokningen samma dag, ring oss på: 042-130 200

Hur många är ni?*

Datum*

Tid*

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200