Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med grönsaker, aioli och handskalade räkor
90
Västerbottenostpaj
Serveras med tångrom, gräddfil och rödlök
125
Carpaccio
Serveras med friterad kapris, parmesankräm, picklad morot och tryffelolja
130
Havskräfta
Serveras vitlöksgratinerade med trattkantarellsmör, sallad och krutonger
150

Varmrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med grönsaker, aioli och handskalade räkor
180

Rödtunga
Serveras gratinerad med hummersmörsås, tryffelmos och primörer
270

Hjortinnanlår
Serveras med hasselbackspotatis, cognacsgräddsås, bakade morötter och lingon
280

Oxkind
Serveras långbakad med potatismos, syltlök, bacon, svamp och rödvinssås
250

Oxilfé
Serveras med potatiskaka, vitlök och dragonsmör, rödvinssås, primörer och seranochips
290

Bakade rödbetor
Serveras med potatiskaka, getost, nötter och rödvinssås
190

Dessert

Vaniljglass
Serveras med sockerfrysta lingon och kolasås
70

3 x pannacotta
Serveras uppvispad i smakerna jordgubbstårta, citronmarängpaj och rocky road
*innehåller nötter*
90

Friterad camembert
Med hjortronsylt och friterad persilja
125

Chokladfondue
* Minst 2pers*
Med marshmallows och skivad frukt
180

Menyn serveras:

Torsdag: 18.00 – 21.00
Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 18.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Vissa kvällar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas av med stora ljus i mitten. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200