Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med grönsaker, brynt aioli och handskalade räkor
90:-
Räkmacka
Serveras på smörstekt bröd med majonnäs, pepparrot och sallad
100:-
Sparris
Serveras med 64*C ägg, hasselnötter och gräslöksmajonnäs
130:-
Carpaccio
Serveras med tryffelkräm, parmesan, ruccola, saltrostad mandel och svarta vinbär
130:-

Varmrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med brynt aioli, grönsaker och handskalade räkor
180:-

Räkmacka
Serveras på smörstekt bröd med majonnäs, pepparrot och sallad
195:-

Gös
Serveras med örtstomp, ramslökssmörssås, forellrom och grillad citron
260:-

Iberico
Långbakad iberico serveras med morotspuré, äpple/tomatsallad, mandel, äppelskysås och rotfruktschips
250:-

Anka provencale
Ankbröst med råstekt potatis, rödvinssås, primörer, vitlökssmör och parmesan.
280:-

Bokmakarmacka
Oxfilé serveras på smörstekt bröd med dijonkräm, sallad, tomat, äggula, gruyèreost och färskost med pepparrot.
290:-

Blomkål provencale
Långbakad blomkål serveras med råstekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör, primörer, tryffelhonung och parmesan
180:-

Dessert

3 x pannacotta
Serveras uppvispade med topping. 1 söt, 1 syrlig och 1 choklad. *Kan innehålla nötter*
70:-

Rabarberstrudel
Med råsockrad rabarber, fläder-citronkräm och vaniljglass
95:-

Redi peach melba
Vit choklad-gratinerad persika, hallonmousse, brynt vit choklad, myntasallad och kokosglass
110:-

Kaffe kombo
1 tryffel, kaffe/te samt valfri avec max 30:-/cl
140:-

Menyn serveras:

Torsdag: 18.00 – 21.00
Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 18.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Vissa kvällar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas av med stora ljus i mitten. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200