Sista veckan med a la carte, återkommer i januari, sen serverar vi julbord eller förbeställd a la carte.

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med potatis, brynt aioli och handskalade räkor
90:-

Svampsoppa
Serveras med stekta kantareller och gräslökskräm
90:-

Lyxdippen
Med potatischips, sikrom, gräddfil och lök
120:-

Charkbricka
Kvällens chark serveras med ostar, hembakt knäcke och hemmagjord marmelad
120/180:-

Varmrätt

Svampsoppa
Serveras med stekta kantareller och gräslökskräm
180:-

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med potatis, brynt aoili och handskalade räkor
180:-

Röding
Serveras med pressad potatis, smörsås, forellrom och kantareller
250:-

Renrostbiff
Serverad med västerbottenostkaka, Carl Johan svampsås, lingon och chips
270:-

Skomakarlåda
Med oxfilé, serveras med potatismos, tryffelhonung och parmesan
280:-

Lammlägg
Serveras med persiljerotsmos, svartvinbärssås, rostade nötter, getost och variation på betor
250:-

Pulled Soya
Serveras på bröd med pumpa majonnäs, syrad kål och rostade frön
150.-

Dessert

3 x Pannacotta
Uppvispade med topping
1 söt, 1 syrlig och 1 choklad
60:-

Chokladfondant
Med turkisk peppar, halloncoulis, brynt vit choklad och glass
90:-

Friterad ädelost
Serveras med päron, blåbär, honung och hasselnötter
100:-

 

Brunch

Redi brunch

Lördagar mellan 11.30 – 14.30
v47 – v50

Med start lördagen den 24/11 är ni välkomna på stans mysigaste helgfrukost!

Det serveras allt från bacon, ägg, ostar, hembakat bröd och frallor, olika pålägg, köttbullar, potatisgratäng, amerikanska pannkakor dersserter, kaffe/te mm.

175:-/pers

Menyn serveras

Torsdag 18.00 – 21.00
Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 18.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200