Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med grönsaker, brynt aioli och handskalade räkor
90:-
Skagen
Serveras på Redimats hembakta mörka bröd, med pepparrot och citron
100:-
Getostbollar
Serveras friterade med hjortronsdipp, honungsslungad sallad, betor och rostade hasselnötter
125:-
Carpaccio
Serveras med stekta kantareller, västerbotten-majonnäs, krutonger, ruccla och rårörda lingon
130:-

Varmrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med brynt aioli, grönsaker och handskalade räkor
180:-

Skagen
Serveras på Redimats hembakta mörka bröd med pepparrot och citron
195:-

Hälleflundra
Serveras med friterade rotfrukter, tomatröra, hummersmörsås och kräftor.
270:-

Vildsvin
Lågtempererad vildsvinsytterfilé serveras med rotfruktskaka, svampsås, blåbär och rostad mandel
250:-

Lammlägg
Långbakat lammlägg serveras med potatismos, rotfruktschips, saltrostade hasselnötter, svartvinbärssky.
280:-

Oxfilé
Serveras med potatisbakelse med västerbottenost, stekt svamp, baconchips, kantarellsås och friterad syltlök.
290:-

Blomkål provencale
Långbakad blomkål serveras med råstekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör, primörer, tryffelhonung och parmesan
190:-

Dessert

Citronsorbet
20:-/kula
Varm brieost
Serveras med rosmarinhonung, nötter och hembakat fröknäcke
70:-
Änglamat
Med krossade vaniljdrömmar, blåbärssylt, sockerfrysta lingon, kolasås, grädde och vaniljglass
95:-
Chokladkaka
Serveras med jordnötskolasås och krokantglass
95:-
Äpple
Serveras smördegsinbakad med kanel och vaniljsås
125:-

Menyn serveras:

Torsdag: 18.00 – 21.00
Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 18.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Vissa kvällar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas av med stora ljus i mitten. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200