Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med grönsaker, brynt aioli och handskalade räkor
90:-
Skagen
Serveras på Redimats hembakta mörka bröd, med pepparrot och citron
100:-
Langos
Serveras med smetana, tångrom, rödlök och citron
130:-
Carpaccio
Serveras med tryffelkräm, parmesan, ruccola, saltrostad mandel och svarta vinbär
130:-

Varmrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med brynt aioli, grönsaker och handskalade räkor
180:-

Skagen
Serveras på Redimats hembakta mörka bröd med pepparrot och citron
195:-

Regnbåge
Serveras med blåmkålspuré, handskalade räkor, syrad gurka, örtolja och citronsås
260:-

Iberico
BBQ RIBS serveras med parmesanmajonnäs, tomatsallad oc friterad potatis
250:-

Lamm
Långbakade lammracks med rostade rotfrukter, getostkräm och svartvinbärssky.
280:-

Skomakarlåda
Oxfilé serveras med potatismos, purjolök, svamp, bacon, rödvinssås, tryffelhonung och parmesan.
290:-

Blomkål provencale
Långbakad blomkål serveras med råstekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör, primörer, tryffelhonung och parmesan
190:-

Dessert

3 x pannacotta
Serveras uppvispade med topping. 1 söt, 1 syrlig och 1 choklad. *Kan innehålla nötter*
70:-
Varm brieost
Serveras med rosmarinhonung, nötter och hembakat fröknäcke
70:-
Änglamat
Med krossade vaniljdrömmar, blåbärssylt, sockerfrysta lingon, kolasås, grädde och vaniljglass
95:-
Rika chokladriddare
Serveras med krossade nötter, havtornscoulis, krokantglass och havtornsgrädde
110:-

Menyn serveras:

Torsdag: 18.00 – 21.00
Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 18.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Vissa kvällar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas av med stora ljus i mitten. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200