Kvällsmenyn gäller fr.o.m 10/1

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Serveras fr.o.m 10/1
Jordärtskockssoppa
Serveras med chips och syrlig kräm
90:-
Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med potatis, brynt aioli och handskalade räkor
90:-
Gratinerade havskräftor
Med kantareller och västerbottenostkräm
150:-
Charkbricka
Kvällens chark serveras med ostar, knäcke och hemmagjord marmelad
120/180

Varmrätt

Serveras fr.o.m 10/1

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med brynt aioli, potatis och handskalade räkor
180:-

Jordärtskockssoppa
Serveras med chips och syrlig kräm
180:-

Gratinerad Rödtunga
Serveras med pommes duchesse, örter, krispiga grönsaker och citronsmörsås.
260:-

Oxkind
Serveras med potatismos med tryffel, bacon, rårörda lingon samt rödvins- och trattkantarellsky.
250:-

Hjortinnanlår
Med rostade rotfrukter, potatis-och västerbottenkrokett, björnbärssås och chips.
270:-

Oxfilé
Serveras pepparrullad med cognacsgräddsås samt primörer, ostchips, lingon och syrad lök.
280:-

Bakad rotselleri
Serveras med potatiskaka, gräddstuvad svamp och rårörda lingon.
170:-

Dessert

Serveras fr.o.m 10/1

3 x pannacotta
Serveras uppvispade med topping. 1 söt, 1 syrlig och 1 choklad. *Kan innehålla nötter*
60:-

Varm blåbärssoppa
Med mandelbiskvi och vaniljglass.
80:-

Chokladbakelse
Serveras med kolakräm, popcorn, banan och krokantglass.
85:-

Rika riddare
Serveras med kanel, socker, äppelkompott och vaniljglass.
90:-

Menyn serveras med start 10/1:

Torsdag: 18.00 – 22.00
Fredag: 18.00 – 22.00
Lördag: 18.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200