Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med potatis, brynt aioli och handskalade räkor
90:-
Tångromstoast
Serveras med rödlök, smetana, dill och citron
120:-
Carpaccio
Serveras med tryffelkräm, parmesan, ruccola, saltrostad mandel och svarta vinbär
130:-
Gratinerade havskräftor
Med kantareller och västerbottenostkräm
150:-

Varmrätt

Fiskgryta
Tomatbaserad fiskgryta med brynt aioli, potatis och handskalade räkor
180:-

Gös
Serveras med jordärtskockspuré, bacon, kantareller och brynt smör
260:-

Oxkind
Serveras med potatismos med tryffel, bacon, rårörda lingon samt rödvins- och trattkantarellsky.
250:-

Hjortinnanlår
Med rostade rotfrukter, potatis-och västerbottenkrokett, björnbärssås och chips.
280:-

Oxfilé
Serveras med potatisbakelse, rödvinssås, pecorino, serranochips och tomatsallad
290:-

Bakad rotselleri
Serveras med potatiskaka, gräddstuvad svamp och rårörda lingon.
180:-

Dessert

3 x pannacotta
Serveras uppvispade med topping. 1 söt, 1 syrlig och 1 choklad. *Kan innehålla nötter*
60:-

Pannkakstårta
Med sylt, grädde och bär
80:-

Redi marängsviss
Glass, maräng, banan och chokladsås!
90:-/150:-

Kaffe kombo
1 tryffel, kaffe/te samt valfri avec max 30:-/cl

Menyn serveras:

Torsdag: 18.00 – 22.00
Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 17.00 – 22.00

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Vissa kvällar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas av med stora ljus i mitten. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200