Take Away

Hemlagad mat för avhämtning eller utkörning.

Husmanskost hem till dörren!

Redimat kör nu ut matlådor med varierad meny varje vecka!
Måndagar och onsdagar leverans efter 15.30 – 19.00
Beställning sker 48 timmar innan leverans via

Mail: redimat.catering@gmail.com
Telefon 042-130200

Du kan även sätta upp dig på en prenumeration minst 4v så bjuder vi på utkörning

Det går även jättebra att hämta matlådorna hos oss på Redimat
Betalningen sker via kort, kontant eller swish vid leverans

10 matlådor, 2 st av varje 750 kr

5 matlådor 1 av varje 375 kr

50 kr utkörning inom postadress Helsingborg inkl. Råå, Ramlösa, Maria park, Laröd

80 kr utanför tätort,inom Helsingborgs kommun

4 veckor prenumeration av 10 matlådor 3000 kr

5 matlådor 1500 kr

Vecka 33
Viltskavsgryta med svamp mos och lingon
Köttbullar med mos gräddsås och lingon
Grekiska biffar med tzatziki rostad potatis och morötter
Fläskfilé med gorgonzola & potatisstomp
Fiskgryta med aioli

Vecka 34
Pannbiff med lök med kokt potatis och lingon
Pestogratinerad Kycklingfilé  med mos, och gratinerad tomat
Skomakarlåda på högrev (mos, rödvinssås, svamp, bacon, purjolök)
Dillkött med kokt potatis och morot
Fiskgratäng med dillsås

Vecka 35
Färsbiff med grönpepparsås och lingon
Lasagne med vitkålssallad
Karré med rödvinssås rostad potatis och tomatsallad
Pepparrotskött med kokt potatis och morötter
Fiskqueneller med hummersås kokt potatis och syrad morotssallad

Vecka 36
Mobergare med svampsås lingon och gurka
Kycklingfilé med med tomat och basilikasås rostad potatis
Fläsksida med rödvinssås och rostad potatis och morot
Chili con carne på högrev och ris
Fiskbiff med äggsås och mos och persilja

Vecka 37
Lammfärsbiff med rosmarinsås rostad potatis och svartvinbärsgelé
Slottstek med svartvinbärsgelé kokt potatis och gräddsås
Raggmunkar med fläsk och lingon
Kalops med betor och kokt potatis
Havets Wallenbergare med mos ärtor och smör

Vecka 38

Köttfärslimpa med soltorkade tomater och basilikasås potatisstomp
Fläskstek med äppelmos rostad potatis, gräddsås och rödkål
Schnitzel med dragonsås rostad potatis och ärtor
Mustig högrevsgryta mos och vitlöksstekt svamp
Fiskgratäng med skaldjurssås

Vecka 39
Biff a la Lindström med rostad potatis rödvin och kaprissky
Oxjärpar med persiljesås mos och lingon
Fläsk med löksås kokt potatis och lingon
Boeuf bourguignon mos, svamp, syltlök, och bacon
Gratinerad sej med tomatsås mos och örtig sallad

Vecka 40
Biffar med rostad potatis, ratatouille med parmesan
Fläskfilé med svampsås, mos och lingon
Skomakarlåda på karré.   (mos, rödvinssås, svamp, bacon, purjolök)
Gulaschgryta med kokt potatis och crème fraiche
Stekt strömming med mos lingon och smör

 

Lyxkasse

Hämtas torsdagar och fredagar inget annat är bestämt

För dig och dina nära och kära, vill ni inte vara ute bland folk men ändå ta det lugnt och njuta av god mat?
Här har vi helglyxet för dig
Hämta middagspåse hos oss och värm enkelt på hemma.
Just nu  erbjuder vi :

Meny kommer senare

Allting kommer kallt, med instruktioner hur du lättast värmer på 

Beställning sker senast på onsdag/torsdag och hämtas torsdag/fredag från kl 13

 

Dagens Lunch

Ta med dagens lunch för 100:- Inkl sallad, bröd och kaka.

 

Restfest

Ta med en kyld matlåda för 60:-
Det finns enbart x-antal lådor/dag. Kolla Facebook/Instagram-storyn eller ring 042-130 200 för dagens utbud.

Notera dom olika dagarna för beställning.
Vi är inte här lika sent om dagarna längre så vi svarar i regel bara i telefonen mellan
09.00 – 16.00.

Tel: 042 130 200
Redimat.Catering@gmail.com

Swish nr:
123 336 46 19
Redimat AB

Meddelandet ska innehålla:

  • Ditt namn

  • Vad du beställer tex,

    dagens lunch

    lyxkasse

    litet eller stort matpaket

  • Datumet du skall hämta / få det utkört på.

Dagens Lunch hämtar på plats mellan 11.15 – 14.30 Måndag – Fredag

Restfest lådorna hämtas på plats från kl 11.00 om inget annat är bestämt

Matpaketen körs ut Måndagar och Onsdagar efter kl 15.30

Lyxkassen hämtar du på plats Torsdagar – Fredagar om inget annat är bestämt

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.