v.4

Måndag 25/1
Oxbringa med senapssås
Torsk med varm dillsås 
Morotssoppa med ingefära och chili

Tisdag 26/1
Pestogratinerad kycklingfilé
Kolja med morotspuré
Morotssoppa med ingefära och chili

Onsdag 27/1
Pannbiff med lök 
Sej med mandel och citronsås
Broccolibiffar med vitlökssås 

Torsdag 28/1
Boeuf Bourgugignon
Panerad fisk med dansk remouladsås
Broccolibiffar med vitlökssås  

Fredag 29/1 
Kalvfärbiff med tapenade
Fiskfärsbiff med brynt dillsmör
Broccolibiffar med vitlökssås 

 

v.5

Måndag 1/2
Nattbakad karré med rödvinssås & tomatsallad
Fiskqueneller med hummersås & syrlig morortssallad 
Bakad rotselleri med rödvinssås & tomatsallad 


Tisdag 2/2

Färsbiff med fetaost och pumpamayo
Torsk med pepparrotskräm
Bakad rotselleri med rödvinssås & tomatsallad

Onsdag 3/2
Kycklingfilé med dijon och dragonsås
Sesampanerad sej med syrad rödkål & limeailoi
Bakad rotselleri med rödvinssås & tomatsallad 

 

Torsdag 4/2
Frikadeller i tomatsås med basilikarostad potatis
Flundra med Gubbröra
Blomkålssoppa med tryffelhonung & vitlökskrutonger

 

Fredag 5/2
Sportbengts viltgryta med svarta vinbär
Kolja med rotmos & senapssås
Blomkålssoppa med tryffelhonung & vitlökskrutonger

Andra inlägg