Lunch v.4 & 5
v.4
Måndag 25/1
Oxbringa med senapssås
Torsk med varm dillsås
Morotssoppa med ingefära och chili
Tisdag 26/1
Pestogratinerad kycklingfilé
Kolja med morotspuré
Morotssoppa med ingefära och chili
Onsdag 27/1
Pannbiff med lök
Sej med mandel och citronsås
Broccolibiffar med vitlökssås
Torsdag 28/1
Boeuf Bourgugignon
Panerad fisk med dansk remouladsås
Broccolibiffar med vitlökssås
Fredag 29/1
Kalvfärbiff med tapenade
Fiskfärsbiff med brynt dillsmör
Broccolibiffar med vitlökssås
v.5
Måndag 1/2
Nattbakad karré med rödvinssås & tomatsallad
Fiskqueneller med hummersås & syrlig morortssallad
Bakad rotselleri med rödvinssås & tomatsallad
Tisdag 2/2
Färsbiff med fetaost och pumpamayo
Torsk med pepparrotskräm
Bakad rotselleri med rödvinssås & tomatsallad
Onsdag 3/2
Kycklingfilé med dijon och dragonsås
Sesampanerad sej med syrad rödkål & limeailoi
Bakad rotselleri med rödvinssås & tomatsallad
Torsdag 4/2
Frikadeller i tomatsås med basilikarostad potatis
Flundra med Gubbröra
Blomkålssoppa med tryffelhonung & vitlökskrutonger
Fredag 5/2
Sportbengts viltgryta med svarta vinbär
Kolja med rotmos & senapssås
Blomkålssoppa med tryffelhonung & vitlökskrutonger