Julbord i Helsingborg

Hemlagat julbord 2020

Julbord

Vi startar vecka 47 20/11 – v 51 19/12
Varje onsdag – lördag från kl 18.00
Vid förfrågningar och sällskap över 15p kan vi även öppna upp fler dagar.

 

Vi serverar ett klassiskt svenskt julbord, där vi lagar allting från grunden.

Vi kommer att göra allt vi kan för att hålla oss till restriktionerna och alla kuvert kommer innehålla handskar och munskydd för buffén!

Pris: 495:-/person

Alt, Boka ditt eget rum 

Lilla rummet inkl 8 personer: 3.960:-
Stora rummet inkl 30 personer: 14.850:-
Första delen inkl 15 personer: 7495:-
Hela restaurangen, inkl 50 personer: 25.000:-

 

Julpaket för avhämtning!

Går att hämta från vecka 48-51,
beställ 48 timmar innan avhämtning  

Stor kasse 375:-/person

Branteviksill
Senapssill
Löksill
Skagensill
Inlagd stekt strömming
Varmrökt lax                                                                                                                                                                      Kallrökt lax

Hovmästarsås
Ägghalva med majonnäs och rom
Julskinka
2 sorters rökta korvar

Kokt potatis
Brunkål
Kalvsylta
Skånsk senap
Mild senap
Rödbetssallad
Rårörda lingon
Kavring

Köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Revben

Mandelmussla
Drottningsylt
Vispgrädde

Liten kasse 275:-/person

Branteviksill
Senapssill
Löksill
Inlagd stekt strömming
Kallrökt lax

Hovmästarsås
Ägghalva med majonnäs och rom
Julskinka
1 sorters rökta korvar

Kokt potatis
Brunkål
Skånsk senap
Rödbetssallad
Kavring

Köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse

Vill man köpa till något som finns på orginalbordet går det utmärkt. Fråga om pris.

Bokning sker via mail alt tel:

Redimat.catering@gmail.com

042-130 200

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200