Julbord 2022
Onsdag-Lördag 25/11 – 17/12
Från 18.00
I år kommer vi bara att servera julbord dessa dagar så boka bord i tid 

Vi lagar hela julbordet själva från grunden 

Vid ankomst bjuder vi hela sällskapet på vår egen glögg 

Från havet
Brantevikssill
Löksill
Glasmästarsill
Julsill
Senapssill
Skagensill
Pepparrotssill med rom
Vitlökssill
Currysill
Stekt inlagd strömming
Gravad lax med dill & citron
Gravad lax med äppel & pepparrot
Varmrökt lax
Kallrökt lax
Ägghalva med majonnäs & rom
Ägghalva med majonnäs & räka 

Från Gårdar
Julskinka
Kalvsylta
Viltsylta
Lammsylta
Leverpastej
Olika rökta korvar

Direkt från spisen
Köttbullar
Prinskorv
Kroppkakor
Isterband
Revben
Janssons frestelse
Kokt potatis
Grönkål
Rödkål
Brysselkål
Brunkål 

Livsviktiga tillbehör
Rödbetssallad
Olika hemmagjorda senap
Lingon
Inlagd gurka
Hovmästarsås
Kavring
Vörtbröd
Smör 

Det som får plats i den romantiska fickan
Hårdost
Mögelost
Brieost
Marmelad
Kex
Knäckebröd
Saffransbiscotti
Pepparkakor
Mandelmusslor 
Ostkaka
Sylt
Vispgrädde
Chokladbollar
7 sorters kakor
Julgodis av olika slag
Ris a la Malta
Saftsås

PRIS 595kr/person

boka bord på
Redimat.catering@gmail.com
alt 042-130200

I år har vi ett begränsat antal platser och för att undvika att många stolar står tomma kommer vi i år att behöva debitera utebliven ankomst.
Avbokningstid kommer ni överens om vid bokning.
Tex. Har du bokat för 10p och kommer 8 utan att höra av dig innan kommer alltså de sista 2 personerna också debiteras.
Detta gör vi pga högt bokningstryck och tidigare erfarenhet av slarv vid bortfall av personer i sällskap.