Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

SKAGEN
serveras på toast med pepparrot & citron
90kr

BAKADE BETOR
serveras med getost & rosmarinhonung
110kr

CARPACCIO
med västerbottenost, hjortron, picklad morot & kaprismayo
130kr

FISKGRYTA
tomatbaserad med grädde, grönsaker, handskalade räkor & aioli
90kr

Varmrätt

SKAGEN
serveras på toast med pepparrot & citron
180kr

FISKGRYTA
tomatbaserad med grädde, grönsaker, handskalade räkor & aioli
180kr

TORSKRYGG
serveras med potatismos, skagenröra, pepparrot & picklad lök
270kr

REN
serveras med rotfruktskaka, svampsås, bakad lök, rårörda lingon, stekt svamp & västerbottenchips
280kr

KALVENTRECÔTE
Serveras lågtempererad med smördegsinbakad sötpotatis, ädelostsås, rårörda blåbär & mandel
250kr

OXFILÉ
Serveras med potatismos, rödvinssås, stekt, svamp, bacon, purjolök & parmesan
290kr

BAKAD ROTSELLERI
serveras med rotfruktskaka, svampsås, bakad lök, rårörda lingon, stekt svamp & västerbottenchips
190kr

Dessert

CHOKLADMOUSSE
toppas med brynt vit choklad & salta jordnötter
60kr

ÄNGLAMAT
Vaniljglass, sockerfrysta lingon, kolasås, blåbörssylt, vispgrädde & krossade vaniljdrömmar
90kr

NYPONSOPPA
serveras varm med vaniljglass & mandelbiskvier
90kr

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Nu har vi minskat ner antal platser i restaurangen och önskar därför extra mycket att man hör av sig i tid när man vet att antalet i sällskapet blir förändrat. Tack på förhand.

Vi beräknar en sittning 2h om inte något annat anges i bokningen

Nu under rådande omständigheter får alla sällskap egna bord. Vi följer myndigheternas rekommendationer med 1m avstånd mellan borden, det finns handsprit tillgängligt samt att vi förutsätter för både vår personals och våra gästers säkerhet att ingen som kommer hit känner minsta symptom. 

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200