Kvällsmeny

Vi arbetar med utvalda, enkla råvaror av hög kvalitet som är tillagade men kunskap och kärlek

Förrätt

SKAGEN
serveras på toast med pepparrot & citron
90kr

BAKADE BETOR
serveras med getost & rosmarinhonung
110kr

CARPACCIO
med västerbottenost, hjortron, picklad morot & kaprismayo
130kr

FISKGRYTA
tomatbaserad med grädde, grönsaker, handskalade räkor & aioli
90kr

Varmrätt

SKAGEN
serveras på toast med pepparrot & citron
180kr

FISKGRYTA
tomatbaserad med grädde, grönsaker, handskalade räkor & aioli
180kr

TORSKRYGG
serveras med potatismos, skagenröra, pepparrot & picklad lök
270kr

REN
serveras med rotfruktskaka, svampsås, bakad lök, rårörda lingon, stekt svamp & västerbottenchips
280kr

KALVENTRECÔTE
Serveras lågtempererad med smördegsinbakad sötpotatis, ädelostsås, rårörda blåbär & mandel
250kr

OXFILÉ
Serveras med potatismos, rödvinssås, stekt, svamp, bacon, purjolök & parmesan
290kr

BAKAD ROTSELLERI
serveras med rotfruktskaka, svampsås, bakad lök, rårörda lingon, stekt svamp & västerbottenchips
190kr

Dessert

CHOKLADMOUSSE
toppas med brynt vit choklad & salta jordnötter
60kr

ÄNGLAMAT
Vaniljglass, sockerfrysta lingon, kolasås, blåbörssylt, vispgrädde & krossade vaniljdrömmar
90kr

NYPONSOPPA
serveras varm med vaniljglass & mandelbiskvier
90kr

Menyn återkommer till hösten

Boka bord på Redimat.catering@gmail.com 042 130 200 eller i formuläret på denna sidan.

Vissa kvällar då vi har många mindre sällskap blir dom stora borden för många. Man kan då eventuellt får dela ett större bord (6pers bord delas av med stora ljus i mitten. Ca 50cm mellan sällskapen)

Varmt välkommen 

Boka bord online

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200