Matpaket

Hemlagad mat för avhämtning eller utkörning.

Husmanskost hem till dörren!

 

Redimat kör ut matlådor med varierad meny varje vecka!
Måndagar och onsdagar leverans efter 15.00 – 19.00
Beställning sker 48 timmar innan leverans via

Mail: redimat.catering@gmail.com
Telefon 042-130200

Du kan även sätta upp dig på en prenumeration minst 4v så bjuder vi på utkörning

Det går även jättebra att hämta matlådorna hos oss på Redimat
Betalningen sker via kort, kontant eller swish vid leverans

10 matlådor, 2 st av varje 750 kr

5 matlådor 1 av varje 375 kr

50 kr utkörning inom postadress Helsingborg inkl. Råå, Ramlösa, Maria park, Laröd

80 kr utanför tätort,inom Helsingborgs kommun

4 veckor prenumeration av 10 matlådor i veckan leverans på måndagar eller onsdagar , (40 matlådor totalt ) 3000 kr

4 veckors prenumeration av 5 matlådor i veckan leverans på måndagar eller onsdagar , (20 matlådor totalt)  1500 kr

Veckans alla matlådor körs ut under samma leverans.

Vecka 38
Grekiska biffar med tzatziki rostad potatis , morot & brysselkål
Kalops med betor & kokt potatos
Örtmarinerad Kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås & morot
Skomakarlåda på Karré med svamp, bacon, mos & purjolök
Fiskfärsbiff med gräddig citronsås, broccoli & potatismos

Vecka 39

Biff a la Lindström med kapsisky, rostade betor & dijonmajonnäs
Korv stroganoff på chorizo, med ris & rostad paprika
Schnitzel med kryddsmör, rostad potatis, ärtor & skysås
Fläskfilé med svampsås, potatismos, lingon & kålsallad
Stekt salt sill med löksås & kokt potatis

Vecka 40

Gulaschgryta med kokt potatis, morötter & örtkräm
Isterband med stuvad potatis, betor & senap
Biff Rydberg på högrev med stekt lök potatis & dijonkräm
Kycklingfilé med rostad potatis, palsternacka, parmesankräm & tomatsallad
Havets Wallenbergare med mos, ärtor & smör

Vecka 41
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, kokt potatis & gurka
Mustig Kalvgryta med svamp & lingon serveras med ris
Krämig pasta med tomatsås, kryddig korv, paprika & parmesan
Portvinsstek med potatismos, svartvinbärsgelé & kokta morötter
Inkokt lax med dillkräm, kokt potatis & ångade grönsaker

Vecka 42
Lammfärsbiff med rosmarinsås rostad potatis och svartvinbärsgelé
Slottsstek med svartvinbärsgelé kokt potatis och gräddsås
Kycklinglasagne med basilika, mozzarella & parmesan
Fläskfilé med rosépepparsås, rostade rotfrukter & stekt svamp
Stekt fisk med dansk remouladsås, potatismos & ärtor
Vecka 43
Färsbiff med sirapsstekt vitkål, gräddsås, kokt potatis gurka & lingon
Viltskavsgryta med potatismos, lingon & svamp
Kycklingfilé med kall dragonsås, rostad potatis & morötter
Schnitzel med rödvinssås, rostad potatis, ärtor & kryddsmör
Fiskgryta med saffran, grönsaker, potatismos & dillaioli

Vecka 44
Kalvfärsbiffar med timjan och rödvinsås, saltgurka & parmesan
Currygryta med kyckling, ris & haricots verts
Fläsklägg med rotmos, skånsk senap & kokta morötter
Pepparrotskött med kokt potatis & blomkål
Fiskbiff med skaldjurssås, rostad broccoli & potatismos

Vecka 45
Långkokt högrev med gräddig rosmarinsås, rostade rotfrukter & brysselkål
Chorizo med senapsstuvad potatis, rostad lök & tomatsallad
Fläsk med löksås kokt potatis & lingon
Kalops med betor & kokt potatis
Havets Wallenbergare med mos ärtor & smör

Vecka 46
Kycklingbiffar med soltorkatdtomat-mayo, rostad potatis & fetaostsallad
Fläskstek med äppelmos rostad potatis, gräddsås och rödkål
Ostfylld schnitzel med kaprismayo, ärtor & rostad potatis
Lammfärsbiff med rosmarinsås rostade betor & potatismos
Stekt fisk med tatarsås, kokt potatis & syrlig sallad 

Vecka 47
Pannbiff med löksky, potatismos, lingon & pressgurka
Fläskfilé med krämig svamppasta & parmesan
Raggmunkar med fläsk, lingon & rårivna morötter
Höstgryta på högrev med mos, svamp, syltlök, och bacon
Inkokt lax med kall kaprismayo och potatissallad

Vecka 48
Biff a la Lindström med kapris, betor, rödvinssås & rostad potatis
Kycklinggryta med dragon, dijonsenap, grönsaker & ris
Oxbringa med pepparrotssås & rostade rotfrukter
Skomakarlåda på fläskkarré ( rödvinssås, svamp, bacon & purjolök)
Fisk med vitvinssås, kokta grönsaker & potatismos 

Vecka 49
Mobergare med svampsås, potatismos, lingon & gurka
Lammstek med svartvinbärssås rostad potatis  & rostade betor
Fläskfilé med timjangräddsås, ris & svartvinbärsgelé
Dillkött med kokt potatis & morötter
Fiskfärsbiff med ägg & persiljesås, potatismos & syrlig gurka

Vecka 50
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis, lingon & gurka
Kycklingbiffar med soltorkadtomatpasta, paprika & zucchini
Kalvbringa med stuvad potatis, skånsk senap & betor
Slottsstek med gräddsås kokt potatis & gelé
Fiskqueneller med hummersås potatismos & syrad morotssallad

Vecka 51
Köttbullar med gräddsås, potatismos, lingon & gurka
Gulasch med kokt potatis och creme fraiche
Fläskfilé med gorgonzolasås, ris & kålsallad
Lammfärsbiff med rosmarinsås rostade rotfrukter, brysselkål & gelé
Panerad fiskbiff med kokt potatis, räksås & ärtor

Vecka 52

Lasagne med vitkålssallad
Färsbiff med rostad potatis, morot, grönpepparsås & lingon
Fläskstek med äppelmos rostad potatis, gräddsås & rödkål
Mustig högrevsgryta mos & vitlöksstekt svamp
Pestogratinerad sej med basilikasås, gratinerad tomat & potatismos

 

 

 

 

Dagens Lunch

Ta med dagens lunch för 100:- Inkl sallad, bröd och kaka.

 

Restfest

Ta med en kyld matlåda för 60:-
Det finns enbart x-antal lådor/dag. Kolla Facebook/Instagram-storyn eller ring 042-130 200 för dagens utbud.

Notera dom olika dagarna för beställning.
Vi är inte här lika sent om dagarna längre så vi svarar i regel bara i telefonen mellan
09.00 – 16.00.

Tel: 042 130 200
Redimat.Catering@gmail.com

Meddelandet ska innehålla:

  • Ditt namn

  • Vad du beställer tex,

    dagens lunch

    litet eller stort matpaket

  • Datumet du skall hämta / få det utkört på.

Vill du betala med swish går det bra
Swish nr:
123 336 46 19
Redimat AB

OBS! vi tar ej emot beställningar via swish!

Dagens Lunch hämtar på plats mellan 11.15 – 14.30 Måndag – Fredag

Restfest lådorna hämtas på plats från kl 11.00 om inget annat är bestämt

Matpaketen körs ut Måndagar och Onsdagar efter kl 15.30

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.