Matpaket

Hemlagad mat för avhämtning eller utkörning.

Husmanskost hem till dörren!

 

Redimat kör ut matlådor med varierad meny varje vecka!
Måndagar och onsdagar leverans efter 15.00 – 19.00
Beställning sker 48 timmar innan leverans via

Mail: redimat.catering@gmail.com
Telefon 042-130200

Du kan även sätta upp dig på en prenumeration minst 4v så bjuder vi på utkörning

Det går även jättebra att hämta matlådorna hos oss på Redimat
Betalningen sker via kort, kontant eller swish vid leverans

10 matlådor, 2 st av varje 850 kr

5 matlådor 1 av varje 425 kr

50 kr utkörning inom postadress Helsingborg inkl. Råå, Ramlösa, Maria park, Laröd

VI KÖR ÄVEN UT I ÄNGELHOLMS TÄTORT MÅNDAGAR MELLAN 18.00-21.00
bor du utanför Ängelholms tätort så kan vi mötas upp på ICA supermarket vid en speciell tid, så kan du hämta din matlådor där 🙂

80 kr utanför tätort vi kör ca 1 mil från restaurangen undantag Rydebäck, dit kör vi varje måndag.
Bor du utanför stan, hör av dig så ser vi möjligheterna att komma ut till dig. 

4 veckor prenumeration av 10 matlådor i veckan leverans på måndagar eller onsdagar , (40 matlådor totalt ) 3400 kr

4 veckors prenumeration av 5 matlådor i veckan leverans på måndagar eller onsdagar , (20 matlådor totalt)  1700 kr

Veckans alla matlådor körs ut under samma leverans.

 

Vecka 23 (måndagens leverans sker på tisdag 7/6 pga röd dag)
Köttbullar med gräddsås, lingon, gurka & potatismos
Schnitzel med skysås, kryddsmör rostad potatis & ärtor
Skomakarlåda på högrev med svamp, bacon, purjolök & potatismos
Kalops med kokt potatis & betor
Fiskgratäng med dillsås, potatismos & broccoli

Vecka 24

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis
Mustig högrevsgryta med vitlöksstekt svamp, ris & lingonkålsallad
Kycklingfilé med röd pasta pesto & rostad zucchini
Fläskfilé med pepparsås, rostade rotfrukter, svamp & saltgurka
Gratinerad fisk med fetaost, tomatsås & potatismos

Vecka 25

Grekiska biffar med tzatziki, rostad potatis, steka aubergine & morot
Biff Rydberg på högrev med stekt lök, potatis & dijonkräm
Örtmarinerad kycklingfilé med krämig potatissallad
Fläskstek med äppelmos, rödkål, kok potatis & gräddsås
Fiskfärsbiff med citronsås broccoli- & potatismos

Vecka 26

Kycklingbiff med soltorkatdtomat-mayo, rostad potatis & fetaostsallad
Färsbiff med timjangräddsås, lingon, potatismos & gurka
Ostfylld schnitzel med kaprismayo, ärtor & rostad potatis
Rostbiff med fransk potatissallad & parmesankräm
Stekt fisk med tatarsås, kokt potatis & syrlig sallad 

Vecka 27 (endast leverans måndag)

Kalvfärsbiff med rödvinssås, tryffelmayo, tomat & rostade rotfrukter
Kycklingfilé med rosépepparsås, rostad potatis & stekta grönsaker
Örtmarinerad fläskfilé med krämig potatissallad, äpple & kapris
Korvstroganoff på choritzo med rostad paprika & ris
Fiskqueneller i dillsås med potatismos, ärtor & morötter 

VI HAR SEMESTERSTÄNGT v. 28, 29 & 30 

Vecka 31 (endast leverans måndag)
Kryddig färsbiff med rostade rotfrukter & vitlökskräm
Köttfärslimpa med gräddsås, potatismos, lingon & gurka
Biff Rydberg på högrev med stekt lök, potatis & dijonkräm
Kycklingfilé med rostad potatis, palsternacka, parmesankräm & tomatsallad
Havets Wallenbergare med mos, ärtor & smör

Vecka 32
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingon & saltgurka
BBQ karré med rostade rotfrukter & coleslaw
Boeuf Bourguignon med bacon, syltlök & potatismos
Flygande Jacob med ris, kyckling, bacon, banan & jordnötter
Basilikagratinerad fisk med tomatsås, potatismos & kålsallad

Vecka 33
Italienska kycklingfärsbiffar med pasta, tomat& basilikasås
Färsbiff i grönpepparsås med potatismos & rostad morot
Slottstek med gräddsås, svartvinbärsgelé & gurka
Fläsk med löksås, kokt potatis & lingonkålsallad
Panerad rödspätta med remouladsås, mos & ärtor

Vecka 34
Kalvfärsbiffar med rosépepparsås rostade rotfrukter & blomkål
Fläskstek med gräddsås, äppelmos, rödkål & kokt potatis’
Kycklingfilé med timjangräddsås, stekt svamp , mos & lingon
Biff stroganoff på högrev med ris & rostad paprika
Vitvinsbakad fisk med potatis & dillsås gratinerad tomat & vitvinssås

Vecka 35
Köttbullar med mos, gräddsås, lingon & gurka
Fläskkotlett med pepparsås rostad potatis & vitlöksstekt brysselkål
Lasagne med vitkålssallad
Kycklinggryta med dijon & dragon, potatismos & stekt broccoli
Fiskgryta med potatismos, grönsaker & aioli

Vecka 36
Mobergare med svampsås, lingon, gurka & potatismos
Porterstek med gräddsås, kokt potatis, gelé & brysselkål
Fläskfilé med ädelostsås, rostade rotfrukter & picklad kål
Spagetti Bolognese med parmesan & basilikakräm
Fiskgratäng med dillsås

Vecka 37
Färsbiff med persiljegräddsås, lingon potatismos & rostad morot
Oxbringa med senapssås, rotmos, senap & betor
Krämig Pasta med kyckling, paprika zucchini & soltorkade tomater
Långbakad Karré med blomkål & potatisgratäng samt örtsås
Ångad fisk med kall romsås, kokt potatis & ärtor

Vecka 38
Grekiska biffar med tzatziki rostad potatis , morot & brysselkål
Kalops med betor & kokt potatis
Örtmarinerad Kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås & morot
Skomakarlåda på Karré med svamp, bacon, mos & purjolök
Fiskfärsbiff med gräddig citronsås, broccoli & potatismos

Vecka 39
Biff a la Lindström med kapsissky, rostade betor & dijonmajonnäs
Korv stroganoff på chorizo, med ris & rostad paprika
Schnitzel med kryddsmör, rostad potatis, ärtor & skysås
Fläskfilé med svampsås, potatismos, lingon & kålsallad
Stekt salt sill med löksås & kokt potatis

Vecka 40
Gulaschgryta med kokt potatis, morötter & örtkräm
Isterband med stuvad potatis, betor & senap
Biff Rydberg på högrev med stekt lök potatis & dijonkräm
Kycklingfilé med rostad potatis, palsternacka, parmesankräm & tomatsallad
Havets Wallenbergare med mos, ärtor & smör

Vecka 41
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, kokt potatis & gurka
Mustig Kalvgryta med svamp & lingon serveras med ris
Krämig pasta med tomatsås, kryddig korv, paprika & parmesan
Portvinsstek med potatismos, svartvinbärsgelé & kokta morötter
Stekt lax med dillkräm, kokt potatis & ångade grönsaker

Vecka 42
Lammfärsbiff med rosmarinsås rostad potatis och svartvinbärsgelé
Slottsstek med svartvinbärsgelé kokt potatis och gräddsås
Kycklinglasagne med basilika, mozzarella & parmesan
Fläskfilé med rosépepparsås, rostade rotfrukter & stekt svamp
Stekt fisk med dansk remouladsås, potatismos & ärtor

Vecka 43

Färsbiff med sirapsstekt vitkål, gräddsås, kokt potatis gurka & lingon
Viltskavsgryta med potatismos, lingon & svamp
Kycklingfilé med kall dragonsås, rostad potatis & morötter
Schnitzel med rödvinssås, rostad potatis, ärtor & kryddsmör
Fiskgryta med saffran, grönsaker, potatismos & dillaioli

Vecka 44
Kalvfärsbiffar med timjan och rödvinsås, saltgurka & parmesan
Currygryta med kyckling, ris & haricots verts
Fläsklägg med rotmos, skånsk senap & kokta morötter
Pepparrotskött med kokt potatis & blomkål
Fiskbiff med skaldjurssås, rostad broccoli & potatismos

Vecka 45
Långkokt högrev med gräddig rosmarinsås, rostade rotfrukter & brysselkål
Chorizo med senapsstuvad potatis, rostad lök & tomatsallad
Fläsk med löksås kokt potatis & lingon
Kalops med betor & kokt potatis
Havets Wallenbergare med mos ärtor & smör

Vecka 46
Kycklingbiffar med soltorkatdtomat-mayo, rostad potatis & fetaostsallad
Fläskstek med äppelmos rostad potatis, gräddsås och rödkål
Ostfylld schnitzel med kaprismayo, ärtor & rostad potatis
Lammfärsbiff med rosmarinsås rostade betor & potatismos
Stekt fisk med tatarsås, kokt potatis & syrlig sallad 

Vecka 47
Pannbiff med löksky, potatismos, lingon & pressgurka
Fläskfilé med krämig svamppasta & parmesan
Raggmunkar med fläsk, lingon & rårivna morötter
Höstgryta på högrev med mos, svamp, syltlök, och bacon
Inkokt lax med kall kaprismayo och potatissallad

Vecka 48
Biff a la Lindström med kapris, betor, rödvinssås & rostad potatis
Kycklinggryta med dragon, dijonsenap, grönsaker & ris
Oxbringa med pepparrotssås & rostade rotfrukter
Skomakarlåda på fläskkarré ( rödvinssås, svamp, bacon & purjolök)
Fisk med vitvinssås, kokta grönsaker & potatismos 

Vecka 49
Mobergare med svampsås, potatismos, lingon & gurka
Lammstek med svartvinbärssås rostad potatis  & rostade betor
Fläskfilé med timjangräddsås, ris & svartvinbärsgelé
Dillkött med kokt potatis & morötter
Fiskfärsbiff med ägg & persiljesås, potatismos & syrlig gurka

Vecka 50
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis, lingon & gurka
Kycklingbiffar med soltorkadtomatpasta, paprika & zucchini
Kalvbringa med stuvad potatis, skånsk senap & betor
Slottsstek med gräddsås kokt potatis & gelé
Fiskqueneller med hummersås potatismos & syrad morotssallad

Dagens Lunch

Ta med dagens lunch för 110:- Inkl sallad, bröd och kaka.

 

Restfest

Ta med en kyld matlåda för 70:-
Det finns enbart x-antal lådor/dag. Kolla Facebook/Instagram-storyn eller ring 042-130 200 för dagens utbud.

Notera dom olika dagarna för beställning.
Vi är inte här lika sent om dagarna längre så vi svarar i regel bara i telefonen mellan
09.00 – 16.00.

Tel: 042 130 200
Redimat.Catering@gmail.com

Meddelandet ska innehålla:

  • Ditt namn

  • Vad du beställer tex,

    dagens lunch

    litet eller stort matpaket

  • Datumet du skall hämta / få det utkört på.

Vill du betala med swish går det bra
Swish nr:
123 336 46 19
Redimat AB

OBS! vi tar ej emot beställningar via swish!

Dagens Lunch hämtar på plats mellan 11.15 – 14.30 Måndag – Fredag

Restfest lådorna hämtas på plats från kl 11.00 om inget annat är bestämt

Matpaketen körs ut Måndagar och Onsdagar efter kl 15.30

Boka bord? Frågor?
Ring oss: 042 – 130 200

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.